A Rizstál Program 2017-ben alapult, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a rászoruló családok számára. Az oldalon található menüpontokra kattintva tájékozódhat a program részleteiről, valamint a rászorulók megsegítésének módjáról.

A programról

A Program alapítója Qu Lei, az Innovation Capital Global Ltd. Elnöke. A Rizstál Program célja, hogy a rászorulók számára húsvétkor és karácsonykor segítséget nyújtson, élelmiszer, ruházat és más adományok formájában. A program elsősorban az Innovation Capital Global Ltd. cégcsoportjába tartozó vállalkozások részvételével jönlétre, de természetesen a programban résztvesznek külső, segítséget nyújtó érdekeltfelek is.

A felajánlások, legyenek azok természete anyagi, vagy tárgyi, esetleg szolgáltatás, kezeléséről, valamint a kiválasztott helyszínre történő szállításról (amennyiben az adomány természete azt megkívánja) a Magyarországi Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület gondoskodik, csak úgy, mint a jótékonysági program átláthatóságának és dokumentálásának garantálásáról. Ugyancsak az Egyesület felel a jótékonysági programmal kapcsolatos ügyintézés ellátásáért.

A beérkezett adományokról, írásos dokumentáció készül, amelyet a Magyarországi Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület saját honlapán (www.cessecc.com), valamint facebooklapján (https://www.facebook.com/rizstal/) jelenít meg, a programot érintő közérdekű információkkal együtt.