2017 Június nyolcadikán Kínában több napos, állami szervezésű konferencia került megrendezésre a 11 milliós lakosságú Ning-bo városban. A fórum célja üzleti lehetőségek azonosítása, kialakítása, megvalósításának támogatása a meghívottak számára, saját kapcsolatépítésük keretében.

A rendezvényt Ning-bo város polgármestere Cheng Yi Jun nyitotta meg.

A konferenciára a Közép-Európában élő, sikeres kínai vállalkozók közül több mint háromszázan kaptak meghívást, 132 szervezet képviseletében.

A Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület elnökét, Qu Lei-t abban a megtiszteltetésben részesítették, hogy a rendezvényen történő előadásra is felkérést kapott. A rendezvény, fórum szervezői mindössze három előadót láttak célszerűnek, szükségesnek a megfelelő színvonalú előadások megtartása érdekében.

Qu Lei ügyvezető előadása keretében tájékoztatást adott a fórumon részt vevőknek vállalkozásai eredményeiről, kiemelten első vállalkozásáról a 2007. évben alapított Demandy társaságról.

Előadásában hangsúlyozta vállalkozásában az innováció / technológia fejlesztések fontosságát, eredménytermelő képességét.

Ennek megfelelően a Demandy társaság az elképzeléseknek megfelelően önálló, sikeres vállalkozás lett, ezért 2012. évben megalapításra került a Carbon Solutions Global Ltd.

A gondos tervezés valamint a professzionális megvalósítás eredményeként egyre több kockázati / stratégiai befektető – köztük elsősorban spanyol, majd olasz befektetők – jelezte befektetési szándékait. A befektetések volumene már több éve elérte a millió euró nagyságrendet.

A sikeres vállalkozásokat az Innovation Capital Global Ltd. 2014. évi megalapítása követte Qu Lei ügyvezető üzleti, szakmai tapasztalataira alapozottan.

A sikeres vállalkozásmenedzsment, valamint a fórumon történt sikeres szereplés eredményeként egyre több lehetőség nyílik az egyénre szabott befektetések, projektek kialakítására, beruházás-fejlesztések megvalósítására.

A befektetési lehetőségekről partnereink, leendő partnereink elektronikus úton, valamint személyesen is részletes tájékoztatást kaphatnak.

Leave a Reply