2016 március tizedikén a Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület megtartotta második befektetési témájú rendezvényét, amelyre letelepedési államkötvénnyel hazánkba érkezett kínai személyek kaptak meghívást.
A mostani rendezvény fókuszában az ingatlanbefektetések álltak, külön hangsúlyt fektetve az ezekkel kapcsolatos ügyintézés menetére, illetve a vonatkozó jogszabályok és rendelkezések ismertetésére.
Előadóink között szerepelt Ispán Zsolt ingatlanbefektetési szakértő, valamint az OTP Bank képviselői is, akik átadták a témában évek alatt összegyűjtött tapasztalataikat az érdeklődők számára.
Partnereink és előadóink visszajelzései alapján tapasztalható, hogy rendezvényeink is hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre több letelepedési államkötvénnyel Magyarországra érkezett kínai érdeklődik a magyarországi befektetési lehetőségek iránt, kifejezetten ingatlanbefektetések és projektbefektetések terén. Ennek biztos indikátora, hogy mostani rendezvényünk után egy nappal, előadóink több, mint 10 üzleti témájú megkeresést regisztráltak.