2013-ban Qu Lei stratégiai együttműködést kötött a Qingdao Haichuan Costruction Group Co. Ltd. Kína egyik kiemelt állami cégével. Ennek nyomán Magyarországon magas állami szintű megbeszélésen vett részt. A tárgya az állami projektek finanszírozása, valamint a kínai cég Magyarországon történő gazdasági beruházásai voltak. Az első komoly projekt Magyarországon, állami együttműködéssel nemrég lezárult. Ennek nyomán cégünket, mint közvetítő céget díjazták.

Az együttműködéshez szükséges engedély másolata

A Qingdao Haichuan Const. Group Co. Ltd.-ről röviden:

Az 1952-es alapítású Qingdao Haichuan Constuction Group Co. Ltd. elsősorban építőipari innovációk fejlesztésével, alkalmazásával, épület kivitelezéssel és felújítással foglalkozik. Szolgáltatásaikat nem csupán Kínában, hanem az egész világon elérhetik.

Munkájuk minőségét jól tükrözi, hogy Kínában több alkalommal elnyerték a „Luban Díjat”, valamint a „Zhan Tianyu Díjat”, amelyek a legmagasabb állami kitüntetéseknek minősülnek az építőiparban, ezek mellett több mint 60 tartományi díjat is elnyertek, valamint több mint 50 alkalommal díjazták innovatív, új technológiák fejlesztése és sikeres alkalmazása kapcsán. A díjak mellett a cég 30 szabadalmi levédést eszközölt, több mint 60 új típusú építészeti eljárást vezetett be. Néhány a nagyobb állami kitüntetések közül a teljesség igénye nélkül: „Kiemelkedő Nemzeti Építési Vállalat”, „Megbízható Nemzeti Vállalat”, „Top 100 Legjobban Fejlődő Építkezési Vállalat”, „Kiemelkedő Építkezési Vállalat Shandong Tartományban”, „Top 50 Átfogó Építkezési Vállalat Shandong Tartományban”, „Kitűnő Vállalat, Kiválló Vezetés Shandong Tartományban”, „Top 100 Vállalat Qingdao-ban”, „Top 10 Átfogó Építkezési Vállalat Qingdao-ban”, „Top 10 Nem helyi piacon résztvevő szereplő Qingdao”, „Megbízható Vállalat Qingdao-ban”.

Az együttműködéshez szükséges adóigaolás másolata

A cég nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, így aktívan támogatja az oktatást, valamint karitatív segítségnyújtó szervezeteket is.

A cég a Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesületet bízta meg, hogy legyen segítségünkre szakértői vélemények kiállításában, valamint igénybe veszik képviseleti szolgáltatásunk is több, Magyarországon és a környező országokban zajló projekt kapcsán. A projektek volumene meghaladja a több száz millió forintot.

Leave a Reply