2016 március 25-én a Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület nagyszabású rendezvényt tartott a letelepedési államkötvénnyel hazánkba érkezett kínaiak számára, ahová meghívást kapott a világhírű németországi Eversheds Deutschland LLT is. Képviseletükben ötfős delegáció érkezett hazánkba, amelyet Dr. Liu Lin a cég kínai leányvállalatának feje vezetett. Az előadók tájékoztatták a több, mint 90 jelenlevőt a német befektetési lehetőségekről, valamint az ottani letelepedés feltételeiről is.

^DE08B2FDAEA07E5DAE2059B7E57544C5A3EE481DD2D30FAF8C^pimgpsh_fullsize_distr

Egyesületünk a jövőben is képviselni kívánja a letelepedési államkötvényt igénybe vevő kínai személyeket és várhatóan havi rendszerességgel szervez majd a mostanihoz hasonló rendezvényeket.

A sikeres rendezvények nyomán több, letelepedési államkötvénnyel hazánkba érkezett kínai befektető és érdekcsoport képviselője is jelezte, hogy a hozzánk fűzött bizalom jeleként közös Zrt-t alapítanának a Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület vezetőségével, amely egyszerre képez érdekképviseleti és üzleti platformot.

Javaslatuk alapján megkezdtük a Kínai Közösségi Szolgáltató és Befektetési Zrt. létrehozásának előkészítését, amelyet 30 millió forint törzstőkével kívánunk elindítani az elkövetkezendő hetekben.