A Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület


BEVEZETÉS

A Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület (angol rövidítése: CESSECC)2012. június 1-jén alakult, és 2012. december 15. óta a budapesti Legfelsőbb Bíróság jóváhagyásával, a 11.Pk.60.692/2012/3. regisztrációs jóváhagyási szám alatt működik.

Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület célja az EU-tagországokban tartózkodó kínaiak és kínai szervezetek, valamint az EU-tagországi szakértők, vállalkozók és szervezetek, önkéntes alapon létrejött csoportok közötti kapcsolat erősítése és ápolása, a közös fenntarthatósági törekvések megvalósítása érdekében.


Kínai-Európai Fenntarthatósági Egyesület
az EU országokban a következő célokat tűzte ki:


  • Aktívan kutatja a kölcsönös együttműködési lehetőségeket gazdasági, kulturális, tudományos és innovációs téren, valamint politikai tanácsadást és információcserét biztosít tagjai számára.
  • Kiterjedt kapcsolati hálóját felhasználva összekötő szerepet tölt be annak érdekében, hogy gördülékeny és hatékony együttműködés alakulhasson ki Európa és Kína politikai, tudományos és vállalkozói rétegei között, a közös fenntarthatósági törekvéseik megvalósításának érdekében.
  • Támogatja az úttörő Európai innovációk és a legfrissebb kutatási eredmények széles körű terjesztését, felhívja a vezető nagyvállalatok figyelmét a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, előnyeire és az abban rejlő lehetőségekre.
  • Szoros együttműködést és intenzív kommunikációt biztosít az érintett európai és kínai szervezetek, vállalkozások, valamint tudományos és politikai csoportok között. Részt vállal a minőségi információáramlást elősegítő platformok kialakításában és különböző szakmai és üzleti események (pl. előadások, üzleti konferenciák) szervezésében.
  • Részt vesz a legjelentősebb gazdasági és kulturális események népszerűsítésében, lehetővé teszi azok számára a megjelenést honlapján, valamint egyes, a rendelkezésére álló online felületeken, kiadványokban, folyóiratokban, évkönyvekben.
  • Kiépített ügyviteli rendszerének köszönhetően lehetővé teszi az európai és kínai vállalkozások, intézmények számára a biztonságos és magas hatékonyságú gazdasági együttműködések kialakítását.
A KÍNAI-EURÓPAI FENNTARTHATÓSÁGI EGYESÜLET SZÁMLASZÁMA:

Neve KINAI EUROPAI FENNTARTHATO EGYESULET
Címe:1095 BUDAPEST, SOROKSARI UT 48.
Bank neve:UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT.
Bank címe:1054 BUDAPEST, SZABADSAG TER 5-6.
EURO (IBANK): HU92 1091 8001 0000 0038 5486 0017
HUF (IBANK) : HU66 1091 8001 0000 0038 5486 0000
SWIFT : BACXHUHB


A gombra kattintva letöltheti Egyesületünk Alapszabályát,
Adobe Acrobat PDF formátumban!

A gombra kattintva letöltheti Egyesületünk Etikai Kódexét,
Adobe Acrobat PDF formátumban!