innocaplogokicsi

Innovation Capital

Az Innovation Capital meghívásos alapon működő magántőke alapú befektetési társaság, amely céljául tűzte ki, hogy kiváló szervezeteket fedezzen fel és együtt induljanak el a közös fejlődés útján.


usum_inv

USUM – Chongqing Befektetői Csoport

A csoport három milliárd jüan tőkével rendelkezik (kb. százhúsz milliárd forint). A város hatvan legeredményesebb cége hozta létre és annak legnagyobb investment csoportja.


infinity

Infinity Csoport

Az Infinity csoport tizenhét befektetési alappal rendelkező céget tömörít, melyek eddig tíz milliárd jüan (megközelítőleg négyszáz milliárd forint) befektetési  pénzt osztottak ki, több mint száz cég felé.


Carbon Solution Global

A Carbon Solutions Global anyacége Angliában található, bejegyzett tőkéje tíz millió font. A svéd és orosz befektetőkkel is kapcsolatban álló cég projektmegvalósítással és befektetésekkel foglalkozik low-carbon és környezetvédelmi projektekkel kapcsolatban. Fő profilja a low-carbon technológiák piaci felhasználása és fejlesztése.


NEW SUN TOWN

NEW SUN TOWN

Egy befektetésekkel foglalkozó cégcsoport, amely eddig huszonnégy cégbe fektetett be és ezeknél jelenleg is tulajdonosi jogokkal bír.


Freeze Refrigerant

Freeze Refrigerant

A cég hűtőberendezések gyártásával kezdte pályafutását, de mára ez már csak részterület. Jelenlegi fő profiljukat tekintve befektetésekkel foglalkozik a cég. Kínában low-carbon negyed építését végzik a Kínai Környezetvédelmi Minisztériummal együttműködve.


china beijing environment exchange


Pekingi Karbon Tőzsde

Kína első hivatalos, állami karbon tőzsdéje. Együttműködő partnereik között a legnagyobb kínai bankok szerepelnek. Működőképes low-carbon technológiákkal kapcsolatos befektetési lehetőségeket keresnek.


Sinkiang Low-Carbon

Sinkiang Low-Carbon Vállalkozói Egyesület

Száznégy vállalkozót tömörítő egyesület, melyek elsősorban zöld beruházásokkal foglalkoznak, ezen a téren keresnek együttműködési lehetőségeket.


Daliani Szellemi Tulajdon Hivatal

Daliani Szellemi Tulajdon Hivatal

A Daliani Szellemi Tulajdon Hivatal a szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogi intézkedéseket, regulációkat hivatott ellátni Kínaszerte. Ezek mellett szabványügyi kérdésekben is kompetens. Ez ügyben oktatásokat szervez, valamint felügyeli a külföldről érkező, illetve külföldre küldött szellemi tulajdon mozgást.


Pekingi Külföldi Szakértői Hivatal

Pekingi Külföldi Szakértői Hivatal

A szervezet felelős a külföldi, valamint hong kongi, makaói, és taiwani szakértők alkalmazásával kapcsolatos feladatok ellátásáért.


Shenzhen Pollution-Free Promotion Association

Senzhen Low-Carbon Egyesület

A szervezet több mint száz céget tömörít és éves bevétele meghaladja az öt milliárd forintot.


icp

IC-Produkt

Társaságunk fő irányának az energetikát, továbbá az ahhoz kapcsolódó szoftverfejlesztés és díjelszámolás piacait jelöltük meg. Cégünk portfoliójába tartozik a termékgyártás (mikro erőmű) és értékesítés, az energia szolgáltatás valamint új K+F területek.


Print

VOSZ – Vállalkozók Országos Szövetsége

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, mint munkáltatói érdekképviselet, a magyar gazdaság és a magyar vállalkozások versenyképességének, gazdálkodási környezetének javítását tartja legfőbb céljának.


fivosz_logo_mod

FIVOSZ – Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozókedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve az EU-ban. Független fórumként fogjuk össze és segítjük a következő vállalkozói generációt.


szie_logo

Szent István Egyetem

Gödöllő egyetlen felsőoktatási intézménye a Szent István Egyetem, mely jelenleg hét kampuszon, hét karral várja leendő hallgatóit. A Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar oktatói karának tudományos felkészültsége, az elméleti alapozó oktatás színvonala évtizedek óta a legjobb az országban.


danubius

Danubius University

A John Henry Newman jövőegyetem-projekt a 21. század felsőoktatási modelljét kívánja meghonosítani a Kárpát-medencében, mely két, egymáshoz ezer szállal kötődő elemből tevődik össze: a keresztény egyetem majd’ évezredes hagyományából és a nyitott vállalkozó egyetem perspektivikus jövőjéből.


GREEN TRUST Carbon Assets Management

GREEN TRUST
Carbon Assets Management

A GREEN TRUST Carbon Assets Management elhivatott a károsanyag kibocsátás csökkentése érdekében mind állami, mind pedig céges szinten.


A Külföldön Élő Kínaiakkal Kapcsolatos Ügyek Hivatala

A Külföldön Élő Kínaiakkal Kapcsolatos Ügyek Hivatala hivatott a külföldön élő kínaiak jogképviseletét és érdekeit képviselni, csakúgy, mint a külföldről hazatértekét.Ezeken kívül a külföldön és Kínában történő kutatások felügyeletét is ellátja.